I KENI HARRUAR DETAJET TUATJA?

Tibo Abonim 12 Muaj Platinium

Përfitoni nga oferta TiBO Platinium
Lista e Programeve(Kliko)

€199.00€299.00

Të gjitha kanalet e paketës DIGITALB  dhe Super Sport ,
Kanale shqiptare të Rajonit, Kanale ndërkombëtare,

VoD, Catch Up Tv, (Mobile Tv-pagesë në vete).

Abonimi TIBO PLATINIUM PËR TV PËRFSHIN:

Shërbimi LIVE TV.

TiBO iptv ofron mbi 180 kanale live dhe timeshift përmes abonimeve me TiBO box.

 • të gjithë kanalet e paketës Familjare të platformës dixhitale DIGITALB;
 • kanale Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit
 • kanale Ndërkombëtare.

Shërbimi VOD FALAS:

 • Videotekë personale falas me mbi 1.000 evente
 • Përditësim i përmuajshëm i eventeve
 • Titra shqip dhe anglisht me përzgjedhje për filmat
 • Shërbimin “Kontrolli Prindëror” për programet për të rritur

Shërbimi CATCH UP TV FALAS:

 • Programi i vetë-regjistruar për 30 kanalet më të ndjekura për 7 ditë të kaluara.

 

Shërbim MOBILE TV 20,00 Euro 12 Muaj

 • ABONIMI PËR “TIBO MOBILE TV” aktivizon shërbimet e aplikacionit “TiBO mobile TV’ në çdo pajisje SMART (mobile, tablet, etj) me internet Wi Fi apo 3G/4G dhe ofrohet falas për klientët e TiBO box të cilët mund të përdorin të njëjtin user si në TV edhe për smartphone ose tablet brenda të njëjtit abonim ekzistues.
 • Aplikacioni shkarkohet falas nga Google play apo App store dhe përfshin:
  •     LIVE TV për mobileTV me 40 kanale të platformës Digitalb Premium dhe Supersport
  •     VOD për mobileTV me +1000 evente me titra në shqip apo anglisht, pa asnjë pagesë shtesë të cilat përditësohen çdo muaj.

Reviews

Es gibt bis jetzt noch keine Reviews. Wollen Sie Ihre Review einreichen?

Als Erster eine Review erstellen “Tibo Abonim 12 Muaj Platinium”

OBEN
€0.000 items

Shporta