I KENI HARRUAR DETAJET TUATJA?

Shiko shporten → "DigitAlb 12 Muaj Abo-Premium" u shtua me sukses ne shporte.

DigitAlb 3 Muaj Abonim Premium

Digitalb Premium+HD
Lista e Programeve(Kliko)

€79.00

                                          Paketa Digitalb-Extra Premium
73 kanale Eventet sportive në High Definition

Paketa me abonime që ju mundëson të shihni kanalet High Definition të platformës,
si dhe kanale shqiptare(Shqipërisë dhe të Kosovës) e ndër më të zgjedhurit

nderkombëtare që transmetojnë në teknologjinë Mpeg-4 e mund të shihen vetëm më
dekoderin HD, ofruar nga DigitAlb.

Abonnement-Paket, mit dem Sie High Definition-Kanäle von der Plattform
(DigitAlb + HD), ausgewählt Albanischen und internationalen TV-Kanälen
zu sehen ermöglicht ausgestrahlt auf MPEG-4-Technologie, die nur mit
HD-Decodern DigitAlb angeboten angeschaut werden können.

Subscription package that enables you to view High Definition channels of the platform
( DigitAlb+HD), selected Albanian and international TV channels broadcasted on MPEG- 4
technology, which can be watched only with HD decoders offered by DigitAlb.

73 kanale. Eventet sportive në High Definition :

Reviews

Es gibt bis jetzt noch keine Reviews. Wollen Sie Ihre Review einreichen?

Als Erster eine Review erstellen “DigitAlb 3 Muaj Abonim Premium”

OBEN
€250.001 item

Shporta