I KENI HARRUAR DETAJET TUATJA?

DigitAlb Conax Smart Card

Conax Smart Card-DigitAlb

€20.00

Një kartë plastike që përmban një mikroqark kompjuterik, me anë të të cilit menaxhohet abonimi dhe dekriptohet sinjali dixhital që vjen në dekoder.

Reviews

Es gibt bis jetzt noch keine Reviews. Wollen Sie Ihre Review einreichen?

Als Erster eine Review erstellen “DigitAlb Conax Smart Card”

OBEN
€0.000 items

Shporta