I KENI HARRUAR DETAJET TUATJA?

DigitAlb KUDO

LIVE TV, me 30 kanale televizive.
Lista e Programeve(Kliko)

€6.00

Platforma televizive e të gjithë shqiptarëve, tashmë vjen me një tjetër zhvillim të ri teknologjik.
DIGITALB KUDO, është aplikacioni që ju sjell kanalet e DIGITALB në smartphone apo tabletën tuaj.
Mjaft komod në përdorim.  Tashmë ju nuk do të humbisni asnjë program tuajin të dashur, edhe nëse nuk jeni pranë televizorit.
Mjafton të shkarkoni aplikacionin DIGITALB KUDO, nëpërmjet Wifi, në mënyrë që të mos konsumoni “internet data” nga operatorit juaj mobile.

Shijoni kanalet e DIGITALB dhe Supersport nga celulari(Smartphones) apo tableti juaj duke shkarkuar DIGITALB KUDO
në App Store apo Google Play!
Si askund tjetër, me opsionin Catch-Up mund të ktheheni pas në kohë deri në 72 orë. Shumë shpejt,
edhe shërbimi Video-On-Demand!

30 kanale televizive

Reviews

Es gibt bis jetzt noch keine Reviews. Wollen Sie Ihre Review einreichen?

Als Erster eine Review erstellen “DigitAlb KUDO”

OBEN
€0.000 items

Shporta