I KENI HARRUAR DETAJET TUATJA?

DigitAlb Premium SET 3

FlyBox+Smart Kartë+3 Muaj Abo Extra Premium Full
Lista e Programeve(Kliko)

€199.00

Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition te platformes,
si dhe kanale shqiptare(Shqipërisë dhe të Kosovës) e nder me te zgjedhurit
nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4 e mund te shihen vetem me
dekoderin HD, ofruar nga DigitAlb.

72

kanale
Eventet e ndryshne në High Definition

OBEN
€0.000 items

Shporta