I KENI HARRUAR DETAJET TUATJA?

Rreth Nesh

Që nga viti 2005, Firma ka vendosur veten si një udhëheqëse të shpërndarjes të Platformës Satelitore DigitAlb për tregun e Gjermanis dhe Europes, duke i dhënë zgjidhje më të mirë klientev tanë.

Deri më sot, të gjithë abonentët të Platformës Satelitore DigitAlbit janë trajtuar njësoi, duke përmbushur nevojat e çdo abonenti ,pa marrë parasysh kohën,mënyrën a po vendin e abonimit.

Eshte projektuar gjithqka,posaçërisht për nevojat e konsumatorit.

Firame është e përkushtuar të punojë shumë në të gjitha nivelet për shërbim dhe marketing, duke mbajtur reputacionin e saj si një lider në shpërndarjen të Platformës Satelitore DigitAlb në Gjermani dhe Europ.

OBEN
€0.000 items

Shporta