I KENI HARRUAR DETAJET TUATJA?

DigitAlb Premium SET 6

Modul Neotion_NKE-1+Smart Kartë+12 Muaj Abo Extra Premium Full
Lista e Programeve(Kliko)

€355.00€399.00

1 ne stok

Ju perfitoni FALAS, PopCorn dhe DigitalbKUDO!

Paketa e abonimit qe ju mundeson te shihni kanalet High Definition te platformes,
si dhe kanale shqiptare(Shqipërisë dhe të Kosovës) e nder me te zgjedhurit
nderkombetare qe transmetojne ne teknologjine Mpeg-4 e mund te shihen me
Modulin, ofruar nga DigitAlb.

Reviews

Es gibt bis jetzt noch keine Reviews. Wollen Sie Ihre Review einreichen?

Als Erster eine Review erstellen “DigitAlb Premium SET 6”

OBEN
€0.000 items

Shporta